Gastenboek

Brasserie Dennenrhode stelt het zeer op prijs als u in onze Gastenboek schrijft.

Woensdag 21 oktober 2015: prima weer voorspeld -droog, fris, klein zonnetje- en dus vanuit Wageningen op naar Doornspijk voor een stevige nostalgiewandeling voorafgegaan door een heerlijke lunch, waar we al op voorhand naar uitkeken. We wisten dat het goed zat, want we waren er al eerder, toen alleen voor koffie met wat lekkers na een heerlijke wandeling, maar een fijne ontvangst toen en heerlijke happen die voorbij kwamen toen, dat vroeg om herhaling.

Bij binnenkomst werden we wederom hartelijk verwelkomd en konden we voor de zojuist aangestoken haard in de bank ploffen voor een koffie en bestudering van de lunchkaart.
Wat een plek: zo'n ontspannen gastvrijheid, tijd en aandacht voor iedere gast, warm interieur en voor ons heerlijke terugindetijdmuziek, feest! Aansluitend een superlunch, vers en met liefde en aandacht klaargemaakt en dat proef je! Mooi opgediend, royale porties en -kan dat woord nog?- ouderwets lekker! We hebben genoten! Tot ziens, want dit wordt terugkomen voor meer.
 
Gepost door: Marianne
Toevallig terechtgekomen met een vriendin om te lunchen omdat in Elburg vanwege de kermis alles vol zat. Een heerlijke rustige plek met een voortreffelijke lunch en zeer vriendelijke bediening!
 
Gepost door: Nico van Veen
Meppel
Wat was het weer heerlijk de salalde van de dag met tonijn. Lekker met brood. Met een lekker glaasje ice-tea green. Als dessert de Griekse joghurt met honing, zonder de walnoten, helaas allergiesch voor. IJs voor mij ook niet, dan heb ik heel de nacht last, dus blijft niet veel over. Maar zeker een aanrader om daar te gaan eten. Heerlijk buiten op het terras. In het zwembad zijn ze heerlijk aan het plonsen, gezellig. Tot de volgende keer weer.
 
Gepost door: Yvonne
Goes nu Dennenrhode
Bedankt weer voor het heerlijke eten en jullie gastvrijheid ..<br />
Hopelijk tot volgend jaar :) <br />
Groetjes (tijdelijke bewoners van het haerderhuis )
 
Gepost door: bewoners haerderhuis
Gouda
Zomaar voor een bekertje chocolademelk binnengelopen op zaterdagmiddag maar vond het helemaal leuk bij jullie. Ik kom zeker terug om ook eens bij jullie aan te schuiven voor een diner!
 
Gepost door: Gerrita
Genemuiden

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 7