Gastenboek

Brasserie Dennenrhode stelt het zeer op prijs als u in onze Gastenboek schrijft.

Lieve Ruud, Annemaria, Nicky en Tony.
Voor de vierde keer Kerstdiner in Brasserie Dennenrhode. Het was weer top. Met de hele familie genoten van de hartelijke ontvangst, het heerlijke eten en de goed sfeer. Het restaurant was prachtig in Kerstsfeer. Voor de hele familie zijn jullie al jaren het meest favoriete restaurant. Met Kerst, maar ook in het zomerseizoen. Het park heeft grote meerwaarde voor ons omdat jullie er zijn. Dat geldt ook voor onze kinderen en kleinkinderen.
Lieve mensen, blijf nog heel lang.
ELS
 
Gepost door: Els Vroegindeweij
Geachte crew van Dennenrhode,


Heb weer ontzettend lekker gegeten.

Heerlijk dat er weer overal de kaarsen branden.

Bedankt voor de aandacht en de gezelligheid.

Mooie Herfst.

Groet
marianne
 
Gepost door: marianne
Het was even zoeken om er te komen, maar zeer de moeite waard. Fantastisch ontvangen door gastheer Rudy en na een drankje een overheerlijk visite gegeten. Complimenten aan Annemarie die de scepter zwaait in de keuken. Tot snel. We kennen nu de weg.
 
Gepost door: Olinda
Amstelveen
Na een klein dagje werken in huis en tuin van het familiehuis van vrienden op Bospark Dennenrhode, hier 's avonds een heerlijke maaltijd genoten in deze Brasserie.
De smaak van de gerechten die men uit de keuken toverde was boven onze verwachtingen. Heerlijke soms aparte gerechten, lekker wijntje, gezellige sfeer en leuk te constateren dat men hier als familie met zo veel liefde kookt en voor gezelligheid zorgt. Dat allemaal op een mooie lokatie en in een schitterende omgeving.
Zeker een aanrader om lekker en gezellig te gaan eten, samen of met vrienden. Eet smakelijk!!!

Lenie & Hugo Verkade
 
Gepost door: Hugo Verkade
Veenendaal
Bellisimo! Tot snel ziens
Saluti
 
Gepost door: Lena
Italië

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste >>

Pagina 4 van 7